Οι απεργιακές κινητοποιήσεις 3/12 σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

Γενική απεργία έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για αύριο Πέμπτη 3/12. Όπως γίνεται συνήθως θα υπάρξουν ξεχωριστές κινητοποιήσεις από το ΠΑΜΕ.

Στην Αλεξανδρούπολη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα έχουν συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί μπροστά στο εργατικό κέντρο. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, τα σώματα ασφαλείας, τους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους στον κοινό αγώνα και στην απεργία των συνδικάτων την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015.

Το ΠΑΜΕ Έβρου καλεί στην Αλεξανδρούπολη σε συγκέντρωση μπροστά στο δημαρχείο στις 10 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη – Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση

Στην Ορεστιάδα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί μπροστά από το υποκατάστημα του ΙΚΑ. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας  καλεί όλα τα σωματεία μέλη του και  τους εργαζόμενους της περιοχής μας να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη  3  Δεκεμβρίου, που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.

Το ΠΑΜΕ Βορείου Έβρου καλεί σε κινητοποίηση επίσης στις 10:30 στον ίδιο χώρο, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ, για συμβολική κατάληψη των γραφείων.

Σχετικά με τα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη, αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά αφού ο Εμπορικός Σύλλογος αφήνει την απόφαση στον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά.