Οι ομορφιές του Έβρου τώρα μαγεύουν και τους αιθέρες

Ένα εκτενές αφιέρωμα στον Έβρο και τις ομορφιές του φιλοξενεί στην τελευταία του έκδοση το περιοδικό της Aegean Airlines «Blue Magazine». Με αδιάψευστους μάρτυρες τις υπέροχες φωτογραφίες του Διονύση Κουρή και αναλυτική παρουσίαση, τόσο της υπέροχης φύσης του νομού μας, όσο και άλλων κορυφαίων προορισμών, Έλληνες και ξένοι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Έβρο και γιατί όχι, να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους στον φιλόξενο και πανέμορφο τόπο μας.

Ο τίτλος του αφιερώματος, που παρουσιάζεται ταυτόχρονα στα ελληνικά και τα αγγλικά, είναι : «Έβρος, το μεγαλείο της φύσης» και στις σελίδες του μπορεί κανείς να δει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Δέλτα, το δάσος της Δαδιάς, την χλωρίδα και την πανίδα, τον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία μας, με έμφαση στον τομέα του μεταξιού, τα τοπικά προϊόντα και τη γαστρονομία, αλλά και ανθρώπους του Έβρου, που επιμένουν να ζουν, να δημιουργούν και να εργάζονται εδώ.

Διαβάστε ακόμη  100 δέντρα (ως τώρα) κομμένα για την…«Αστική αναζωογόνηση» της Αλεξανδρούπολης

Όσοι ταξιδέψετε τις επόμενες ημέρες με τις πτήσεις τις Aegean θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το αφιέρωμα αυτό, οι υπόλοιποι, μπορείτε να το δείτε στο λινκ: https://el.aegeanair.com/taksidepste/en-ptisei/periodiko-blue/blue-76/