Ο αγαπημένος μας Νίκολα επιστρέφει

“Επιστρέφω σπίτι μου …. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό …” . Με αυτά τα λόγια ο MVP του Εθνικού και εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος της Volleyleague την περίοδο 2013-14 , ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της πόλης και της ομάδας, προανήγγειλε και επίσημα την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη.
Ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς υπέγραψε χθες συμβόλαιο, έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν για να ενισχύσει τον Εθνικό για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος . Ο Σέρβος άσος θα ξαναφορέσει τη φανέλα του συλλόγου του Έβρου, δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του, όταν παρέα με τον Ιβάν Ράιτς τον είχε οδηγήσει στον τελικό του πρωταθλήματος, και μια ανάσα πριν την κατάκτησή του, σε μια ιστορική χρονιά.
Ο Νίκολα που αναμένεται να γνωρίσει και πάλι την αποθέωση από τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης θα ενταχθεί στις προπονήσεις του Εθνικού τις επόμενες ώρες, αφού πολύ σύντομα θα καταφθάσει για μόνιμη εγκατάσταση στην πρωτεύουσα του Έβρου.
Η παρουσία του θα ενισχύσει τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά τον Εθνικό , με την πρεμιέρα του να υπολογίζεται με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου …
Νίκολα χρόνια σου πολλά, σε περιμένουμε πάλι κοντά μας …

Διαβάστε ακόμη  Η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού