Ο Εθνικός υποδέχεται τον Ηρακλή στην Αλεξανδρούπολη

Πρώτο σερβίς στο νέο 48o πρωτάθλημα βόλεϊ

 To 48o πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών μετράει αντίστροφα για να το εναρκτήριο σερβίς, ξεκινώντας αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου από την 2η αγωνιστική. Σε αυτήν ο Εθνικός υποδέχεται στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» τον νεοφώτιστο αλλά ιστορικό Ηρακλή που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία.

Στην Αλεξανδρούπολη μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα, τόσο οι αθλητές του Εθνικού όσο και ο φίλαθλος κόσμος. «Περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε δουλέψει πολύ  στις προπονήσεις και αυτό θέλουμε να βγει στο γήπεδο. Καλούμε όλο τον κόσμο το Σάββατο στο γήπεδο να γεμίσει τις εξέδρες και να μας συμπαρασταθεί» δήλωσε ο αρχηγός του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας, ενώ ο προπονητής του Σάκης Μουστακίδης τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή όπως σε κάθε αγώνα πρεμιέρες.

«Πάντα οι πρώτοι αγώνες κρύβουν παγίδες και κινδύνους, θέλουμε να ξεκινήσουμε με καθαρή νίκη και να αξιοποιήσουμε τον παράγοντα έδρα. Ο Ηρακλής μπορεί τώρα να επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία αλλά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί , σοβαροί και  συγκεντρωμένοι».

 

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και αθλητές απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου και να τους συμπαρασταθούν στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Γιατί η δύναμη του Εθνικού είναι ο κόσμος του

 

Διαιτητές του αγώνα οι Τζεπκινλής, Ιωαννίδης.

 

Θυμίζουμε ότι οι κάτοχοι των μπλε καρτών διαρκείας θα έχουν θέση στην κεντρική κερκίδα, ενώ οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα έχουν αριθμημένη θέση στην μικρή εξέδρα και θα εισέρχονται στο γήπεδο από την δεύτερη είσοδο πλησίον της Λεωφ. Δημοκρατίας

Τιμές εισιτηρίων 7 ευρώ

Μαθητικά – φοιτητικά 5 ευρώ