Ο υφυπουργός παιδείας Α.Συρίγος σε Διδυμότειχο και Ορεστιαδα.

Σειρά συναντήσεων θα έχει σήμερα, στο Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, ο οποίος επισκέπτεται ξανά την περιοχή, αν και όσα υποσχέθηκε δεν έγιναν μέχρι σήμερα. 

Ο κ. Συρίγος θα συναντηθεί στις 11:30 το πρωί με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και μαζί θα επισκεφθούν, εκ νέου, ορισμένα προτεινόμενα κτίρια για τη στέγαση πανεπιστημιακού τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο Διδυμότειχο. Αν και η νέα σχολή (Ψυχολογίας)  που υποσχέθηκε ο υπουργός δεν συμπεριλαμβάνονται στις σχολές που ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες από το υπουργειο παιδείας, ο Δήμαρχος Διδυμότειχου είναι αισιόδοξος ότι θα προστεθεί μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Διαβάστε ακόμη  Με τιμές και συγκίνηση υποδέχθηκε η Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιακή Φλόγα

Επίσης δεν υλοποιήθηκε ούτε η ένταξη της σχολής νοσηλευτικής στο ΔΠΘ, ούτε αυξήθηκαν οι εισακτέοι στην σχολή νοσηλευτικής. 

Μετά τη 1:30 το μεσημέρι αναμένεται στην Ορεστιάδα, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Κοσμήτορα και τους προέδρους των Τμημάτων της Πανεπιστημιακής Σχολής που λειτουργεί στην πόλη, και αμέσως μετά με τον δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη.