Πέτρος Κωνσταντίνου: Αναμένονται χιλιάδες διαδηλωτές στην Αλεξανδρούπολη

Καρφιά κατά της πολιτικής που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο μεταναστευτικό πέταξε στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο, ο συντονιστής της ΚΕΕΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) Πέτρος Κωνσταντίνου, με αφορμή το  διήμερο των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεωνπου θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη, κατά του φράχτη.

“Δεν αλλάξαμε εμείς, άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ” είπε με νόημα ο κ.  Κωνσταντίνου και συμπλήρωσε ότι οι δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μόνο αριστερές δεν είναι αλλά μοιάζουν περισσότερο με δηλώσεις δεξιών και…ακροδεξιών πολιτικών.

Ο κ. Κωνσταντίνου είπε ότι αύριο αναμένονται στην περιοχή περίπου 20 λεωφορεία με χιλιάδες κόσμο, ενώ η διαμονή τους θα γίνει σε αίθουσες της περιοχής. Είπε ακόμη ότι θα είναι μια ειρηνική διαμαρτυρία και ότι θα φτάσουν μέχρι τους Κήπους όπου θα σμίξουν με τους αγρότες, τα αιτήματα των οποίων στηρίζουν.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Προ των πυλών επικίνδυνα φαινόμενα – Κίνδυνος για πλημμύρες

Τέλος ο Πέτρος Κωνσταντίνου ενημέρωση ότι έχει γίνει αίτημα στην κυβέρνηση να δοθεί άδεια να πλησιάσει μια ομάδα των διαδηλωτών στον φράχτη και να αναρτήσει πανό, όμως ακόμα δεν έχουν λάβει απάντηση.

Newsroom Alexpoli.gr