Παράπονα στρατιωτικών για τις καταστάσεις επιβίβασης του ΣΑΟΣ

Η Ένωση στρατιωτικών περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με επιστολή της προς την  ΣΑΟΣ Α.Ν.Ε.Σ. , κάνει λόγο για παράπονα στρατιωτικών  ότι η εταιρία η οποία εξυπηρετεί με τα πλοία της την Γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη φέρεται να μη δέχεται τις καταστάσεις επιβίβασης (ΚΕ) που προσκομίζουν οι ίδιοι για τη μετακίνησή τους, αλλά υποχρεώνονται να αγοράσουν το εισιτήριο καταβάλλοντας το αντίτιμο που αναλογεί.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα παράπονα συναδέλφων μελών μας οι οποίοι μας κατήγγελλαν ότι η εταιρία σας η οποία εξυπηρετεί με τα πλοία της την Γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη φέρεται να μη δέχεται τις καταστάσεις επιβίβασης (ΚΕ) που προσκομίζουν οι ίδιοι για τη μετακίνησή τους, αλλά υποχρεώνονται να αγοράσουν το εισιτήριο καταβάλλοντας το αντίτιμο που αναλογεί.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε την πολιτική της εταιρίας σας, σχετικά με τις καταστάσεις επιβίβασης και τους λόγους που τυχόν σας ώθησαν να προβείτε στη φερόμενη άρνηση λήψης καταστάσεων επιβίβασης.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, που κοινοποιείτε το παρόν παρακαλείται για την ενημέρωσή της, καθώς μετά την ανάδειξη του θέματος με το υπ’αριθμ. Πρωτ. 252/22 Οκτ 2015 έγγραφο της, η ένωση μας έγινε αποδέκτης αρκετών καταγγελιών.

 

Διαβάστε ακόμη  The Smile of the Child: Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Έβρου και το Χαμόγελο του Παιδιού φροντίζουν τα παιδικά χαμόγελα των μαθητών να μη σβήσουν ποτέ.....