Πεδίο συνεργασίας μεταξύ ΤΑΑ Εθνικός και Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Αρωγός στη φετινή μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του βόλει του ΜΓΣ Εθνικός να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου και του αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη,  βρίσκονται ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Δούκας και το υπόλοιπο ΔΣ του Ο.Λ.Α..

Αντιπροσωπεία του  Δ.Σ. του ΤΑΑ επισκέφθηκε τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μία ώρα και διεξήχθη σε πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα. Κατά την συνάντηση αυτή, τέθηκαν θέματα γενικότερης συνεργασίας του Ο.Λ.Α. με το βόλλει του Εθνικού, μιας και υπήρξε κοινό σημείο συμφωνίας, το οποίο εδράζεται στην πεποίθηση ότι και τα δύο μέρη μπορούν να βοηθήσουν την ευρύτερη κοινωνία της Αλεξανδρούπολης εάν συνεργαστούν. Τα δύο μέρη, δεσμεύτηκαν ότι θα γίνουν θεσμός αυτές οι συναντήσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην γενικότερη προώθηση όλων των συμφερόντων της περιοχής μας.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Το απόγευμα της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου στις 7μμ ο επαναληπτικός ευρωπαϊκός αγώνας στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό να υποδέχεται την Σλοβένικη Πανβίτα Μούρσκα Σομπότα