ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανθίζει η πορνεία στην Αλεξανδρούπολη… ακόμα και με…Skype!

Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Alexpoli.gr για κορίτσια και αγόρια που εκδίδονται μέσω ιστοσελίδων στην Αλεξανδρούπολη, αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα για να δούμε αν αληθεύουν. Η πρώτη εικόνα ομολογούμε ότι μας σόκαρε. Δε περιμέναμε ότι σε μια τοπική κοινωνία θα ήταν τόσο «φανερό» κάτι τέτοιο.

Κι όμως, η κρίση φαίνεται ότι έχει φέρει αρκετές συμπολίτισσές μας και συμπολίτες σε τέτοια κατάσταση που για να καταφέρουν να ζήσουν αποφάσισαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα. Και μιας και στην εποχή μας το διαδίκτυο έχει απλώσει τα δίχτυα του σε κάθε έκφανση της ζωής μας… θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και το «αρχαιότερο» επάγγελμα… έχει πλέον παροχές στο διαδίκτυο μέσω Skype… φυσικά με το αζημίωτο.

Καθοδηγηθήκαμε σε συγκεκριμένους διαδικτυακούς τόπους όπου οι πληροφορίες μας μας κατεύθυναν… Αλιεύσαμε αρκετές τοπικές αγγελίες… Παρακάτω παραθέτουμε μερικές με σβησμένα τα ευαίσθητα στοιχεία…

Capture

Το μενού έχει “τα πάντα”. Υπηρεσίες από κυρίες σε κυρίους, από κυρίους σε κυρίες αλλά και από κυρίους σε κυρίους… Η ηλικία των ατόμων άγνωστη στις περισσότερες περιπτώσεις ενώ σε μία περίπτωση κοπέλα που είχε και φωτογραφία, έδειχνε αρκετά νεαρή… 19 -22 ετών περίπου.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση ενημέρωσης για την τεχνητή νοημοσύνη σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου

Σε άλλη περίπτωση η παροχή είναι μόνο τηλεφωνική και η αμοιβή γίνεται με ότι πιο σύγχρονο…με paysafe κάρτες … Οι ταρίφες αν ο “πελάτης” θέλει και κάμερα ανεβαίνουν και οι κοπέλες ζητούν 2 κάρτες ή και 3….

2

Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που μπορεί να γνωρίζουμε; Είναι επαγγελματίες που κρύβουν καλά αυτό που κάνουν; Ότι και να είναι… το ζητούμενο είναι ένα… Ο χώρος αυτός δεν ελέγχεται και κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα πως νεαρές κοπέλες έφτασαν να κάνουν αυτό που κάνουν. Κανείς δε γνωρίζει αν το κάνουν οικειοθελώς ή αν εξαναγκάζονται…

Οι σελίδες αυτές που φιλοξενούν τέτοιες παροχές, εξυπηρετούν εκ πρώτης όψεως άλλου είδους γνωριμίες, προσωπικές και όχι παράνομες. Αναζήτηση συντρόφων κτλ χωρίς χρηματικό σκόπο. Στα ενδότερα όμως υπάρχουν και …οι “επαγγελματικές” παροχές… που απ ότι φαίνεται και στην περιοχή μας…ανθίζουν.