Προσφέρει εθελοντική εργασία στο καταφύγιο Κομοτηνής

Τι πιο όμορφο κι ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς ένα παιδί να προσφέρει την εθελοντική του εργασία σ’ ένα καταφύγιο ζώων, του οποίου η δράση είναι εξίσου σημαντική μ’ εκείνη των ενεργών ενήλικων φιλόζωων.

Ο μικρός Αλέξανδρος αποτελεί άλλη μια περίπτωση παιδιού που οι γονείς του το μεγάλωσαν με αρχές και ηθικές αξίες, μαθαίνοντας του από πολύ νωρίς ότι όλα τα πλάσματα έχουν δικαίωμα στη ζωή, στην αγάπη, στην φροντίδα, στην ανιδιοτελή προσφορά βοήθειας και περίθαλψης.

Ο νεαρός φιλόζωος εθελοντής αφιερώνει τον ελεύθερο του χρόνο στα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Κομοτηνής γιατί κι αυτά έχουν ανάγκη να καταναλώσουν ενέργεια, να παίξουν και να μοιραστούν στιγμές με τον άνθρωπο. Ο Αλέξανδρος, γιός εθελόντριας του καταφυγίου, έμαθε να αγαπάει και να σέβεται τα ζώα γιατί είχε σωστή διαπαιδαγώγηση από το σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη  Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

«Πάντα θα υπάρχουν οι “κακοί” στον κόσμο. Ωστόσο πάντα θα υπάρχουν και οι καλοί, που θα μάχονται και θα υπερασπίζονται αυτές τις ψυχές. Να θυμάστε ότι τα παιδιά είναι η μόνη μας ελπίδα να γίνει καλύτερος αυτός ο κόσμος. Σ’ ευχαριστούμε Αλέξανδρε που μας γεμίζεις με ελπίδα» αναφέρει η Φιλοζωικής Κομοτηνής, η οποία είναι πολύ υπερήφανη για τον νεαρό εθελοντή της.

Πηγή: istoriesadespoton.gr