Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ: Τσίπρα Καμμένο σας είχα προειδοποιήσει …..

Με μήνυμα του στην ιστοσελίδα του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος, ο Εβρίτης πρόεδρος του κόμματος κ. Βάκης Τσιμπανίδης κατακρίνει την φοροληστρική πολιτική της συγκυβέρνησης , δρόμος που όπως τονίζει ακολούθησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσης. Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων “Είστε ένοχοι εσχάτης προδοσίας διότι καταστρέψατε την ελπίδα εξόδου απο την κρίση και μειώσατε περισσότερο απο ποτέ την διατροφική αυτάρκεια του λαού μας”.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του:

Είχα προειδοποιήσει την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πως υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας της ανάπτυξης μέσα απο την παραγωγή, που συνεπάγεται με ενίσχυση των πλουτοπαραγωγικών κλάδων και ειδικά του πρωτογενούς τομέα.Ο δεύτερος ήταν το αποτυχημένο μοντέλο που ακολούθησαν επι σειρά ετών οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπερφορολόγηση και φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού. Φυσικά ο δεύτερος δρόμος ναι μεν θα έφερνε σύντομα και εύκολα έσοδα στο κράτος (όπως και η ληστεία) απο την άλλη δεν θα μπορούσε να έχει μεγάλη διάρκεια μιας και ο Ελληνικός λαός προ πολλού ξεπέρασε τα φοροδοτικά του όρια και δεν θα μπορούσε να αντέξει νέους φόρους.
Οι Τσίπρα Καμμένος μα την συμβολή των δανειστών που σημειωτέων εργάζονται (και καλά κάνουν) για τα συμφέροντα των χωρών τους,ακολούθησαν τον εύκολο δρόμο, αυτόν της φοροληστρικής πολιτικής και όχι τον δρόμο της παραγωγής. Δεν έφθανε όμως αυτό στράφηκαν κατά των ανθρώπων που παράγουν πλούτο για την χώρα, διέλυσαν οικονομικά και ηθικά τον πρωτογενή τομέα,λεηλάτησαν την αγροτιά. Εμείς στο ΑΚΚΕΛ τους δώσαμε ένα εύλογο περιθώριο 100 ημερών, όταν είδαμε πως δεν έχουν σκοπό να επενδύσουν στην παραγωγή αποφασίσαμε πως δεν έχουμε θέση σε μια συγκυβέρνηση τραβεστί που δεν είχε καμιά πρόθεση εποικοδομητικού έργου αλλά στο να ξεδιψάσουν τα κομματόσκυλα τους την δίψα τους για εξουσία και χρήμα. Σας είχα προειδοποιήσει κύριοι πως ένας λαός που δεν παράγει τίποτα και ακόμη και για την διατροφή του βασίζεται στον δανεισμό, είναι καταδικασμένος να ζει ως επαίτης με το χέρι ανοιχτό ζητιανεύοντας δόσεις και καθιστώντας την πατρίδα προτεκτοράτο κάθε δανειστή, χωρίς περηφάνια, χωρίς εθνική κυριαρχία, χωρίς ελπίδα.

Διαβάστε ακόμη  Το Υπουργείο Υποδομών άφησε χωρίς χρήματα το έργο της ιρλανδικής διάβασης στις Καστανιές!

Το ΑΚΚΕΛ σας έδωσε έτοιμες ρεαλιστικές λύσεις, λύσεις και όχι ιλουστρασιόν προγράμματα για το πως θα έρθει ζεστό χρήμα μέσα απο την παραγωγή στα ταμεία του κράτους…..εσείς ακολουθήσατε την πεπατημένη των αποτυχημένων προκατόχων σας…..Είστε ένοχοι εσχάτης προδοσίας διότι καταστρέψατε την ελπίδα εξόδου απο την κρίση και μειώσατε περισσότερο απο ποτέ την διατροφική αυτάρκεια του λαού μας……Εγώ πάντως έχω την συνείδηση μου καθαρή, σας προειδοποίησα αρκετές φορές !!!!!