Πρόταση γάμου στο γήπεδο στο παιχνίδι Ορεστιάδα – Εθνικός!

Ο Αλέξανδρος Χήρας, ο 27άχρονος κεντρικός της Ορεστιάδας, κατάφερε το πιο όμορφο «καρφί» της καριέρας του και σίγουρα πρόσφερε μία από τις πιο όμορφες και πιο δυνατές εικόνες της φετινής χρονιάς όχι μόνο στη βόλεϊ λιγκ, αλλά στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, με την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του την ώρα του παιχνιδιού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του β’ σετ, το μυαλό του δεν ήταν στις οδηγίες του Πλάμεν Χριστόφ, αλλά στο τραγούδι που είχε σχεδιάσει να ακουστεί. Όταν ξεκίνησε λοιπόν το κομμάτι, σηκώθηκε από τον πάγκο και βρέθηκε στην απέναντι κερκίδα, όπου στην πρώτη σειρά καθόταν η Χριστίνα του, γονάτισε, έβγαλε το δακτυλίδι και έκανε την πρόταση γάμου.
Η έκπληξη στο πρόσωπο της ήταν ολοφάνερη, αλλά το φιλί και η αγκαλιά την ώρα που όλο το γήπεδο χειροκροτούσε, ήταν η απόδειξη ότι είχε πει το πολυπόθητο «ναι». «Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία εβδομάδα το σκεφτόμουν και αποφάσισα να το κάνω. Έχει ξαναγίνει σε κάποια αθλητική εκδήλωση να γίνει πρόταση γάμου κι έτσι κι εγώ ήθελα να το κάνω σε ένα γήπεδο βόλεϊ, στο χώρο που αγαπώ τόσο πολύ», παραδέχθηκε ο Αλέξανδρος, έχοντας πλέον στο πλευρό του τη μέλλουσα σύζυγο του.
Στο κόλπο και το συνδρομητικό κανάλι της NOVA που έδειχνε τον αγώνα και… συνεργάστηκε προκειμένου να υπολποιηθεί το σχέδιο.«Ήταν αυτό που ακριβώς περίμενα, αυτό που είχα φανταστεί». Αυτό πάντως που δεν άκουσε ο κεντρικός της Ορεστιάδας, ήταν η ατάκα του προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάση Μουστακίδη, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί είπε με σοβαρό ύφος: «Αυτά βλέπουν οι γυναίκες μας και δεν μπορούμε να πάμε σπίτι μας».
Η Ορεστιάδα για την ιστορία ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Εθνικό, αλλά ποιός ασχολείται. Το κορίτσι είπε το ναι!

Διαβάστε ακόμη  Ευαισθησίες της ΕΛΑΣ, μετά τη δολοφονία της Κυριακής…