Σε πανικό οι Γερμανοί. Βαρύς χειμώνας στην Volkswagen! Συνεργάτης του Alexpoli.gr μεταδίδει εκ των έσω…

Πρόστιμο μαμούθ φαίνεται πως έρχεται στην γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen, καθώς η πολιτεία του Ντιτρόιτ κατάθεσε αγωγή σε βάρος της VW στο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης. Η  αγωγή αφορά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει για την τοποθέτηση λογισμικού στα μοντέλα της, που παραποιεί τις εκπομπές των τιμών των ρύπων.

Το υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ γνωστοποίησε ότι η αγωγή αφορά τουλάχιστον 600.000 πετρελαιοκίνητα μοντέλα της, αλλά και την επιβολή ενός προστίμου που θα ξεπερνά τα 90 δις δολάρια, αποτελώντας ουσιαστικά τον γερμανικό γίγαντα…με ταφόπλακα!

Στο μεταξύ συνεργάτης του Alexpoli.gr που βρίσκεται στο Βόλφσμπουργκ, έδρα του γερμανικού κολοσσού, με πρόσβαση εκ των έσω, μας μεταφέρει εικόνα πανικού στα μεγαλοστελέχη της εταιρίας τα οποία μάλιστα κινδυνεύουν με διώξεις για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες! Ο νέος CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας, όταν πληροφορήθηκε τα κακά μαντάτα από την άλλη πλευρά του ατλαντικού, άρχισε να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ουάσινγκτον…

Διαβάστε ακόμη  Με τιμές και συγκίνηση υποδέχθηκε η Αλεξανδρούπολη την Ολυμπιακή Φλόγα

Απ ότι φαίνεται εμείς εν Ελλάδι έχουμε το όνομα στα σκάνδαλα… όμως άλλοι έχουν τη χάρη…

Οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ μας είναι σημερινές και αποκλειστικά για το Alexpoli.gr  από την πηγή του “κακού”…. χιονισμένες…μιας και ο χειμώνας θα είναι βαρύς για τον γερμανικό κολοσσό.

δδe

viber image