Σταματά η Microsoft την υποστήριξη στα win 8 και σε Internet Explorer 8,9 και 10

Η υποστήριξη για τα Windows 8 είναι πλέον παρελθόν, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της υποστήριξης για τον Internet Explorer 8, 9 και 10. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη … είναι η ώρα για αναβάθμιση.

Η Microsoft ξεκινώντας το 2016 με ένα μαζικό update Patch, ανακοίνωσε και την παύση υποστήριξης για τα Windows 8 αν και θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα 8.1

Οι χρήστες των Windows 8 θα πρέπει να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 8.1 ή να κάνουν το άλμα για τα Windows 10. Και οι δύο είναι δωρεάν αναβαθμίσεις.

Να θυμάστε ότι η αναβάθμιση από Windows 8 σε Windows 8.1, γίνεται μέσω του Windows Store και όχι το Windows Update.

internet-explorer-logo-100582338-large

Η Microsoft σχεδιάζει να διακόψει σχεδόν κάθε υποστήριξη για τον Internet Explorer 8, 9, και 10. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει μόνο τους χρήστες Windows 7 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε IE11, και τους χρήστες Windows 8 που πρέπει να αναβαθμίσουν σε Windows 8.1 ή 10 για να λάβουν την τελευταία έκδοση του IE.

Οι χρήστες Windows 8.1 και Windows 10 έχουν ήδη IE11 καθώς ήρθε ενσωματωμένο στα συστήματά τους. Στην πραγματικότητα, οι χρήστες των Windows 10 ελάχιστα επηρεάζονται καθώς ενσωματωμένος browser  είναι ο νέος Edge.

Αν είστε χρήστης των Windows 7 με αυτόματες ενημερώσεις  ενεργοποιημένες, τότε θα πρέπει να έχετε ήδη IE11. Για να ελέγξετε ποια έκδοση τρέχετε, ανοίξτε τον Internet Explorer, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Σχετικά με τον Internet Explorer. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε.

Newroom Alexpoli.gr