Στα εθνικά ζητήματα δε κάνουμε πίσω δήλωσε ο Μεϊμαράκης από την Αλεξανδρούπολη

Στα εθνικά ζητήματα υπάρχουν κατακόκκινες γραμμές από τις οποίες δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

12268506_10206831418817690_2035185592_o
Φωτό: Γιάννης Ναλμπάντης

Ο κ. Μεϊμαράκης βρέθηκε στον Έβρο στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εκλογές ανάδειξης αρχηγού στη ΝΔ. Μετά από σειρά συναντήσεων με Δημάρχους και άλλους τοπικούς παράγοντες, βρέθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου όπου συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς και στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε, επίσης, ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε από κοινού να αλλάξουμε την ευρωπαϊκή πολιτική ώστε τα hot spots να γίνουν και οι πρόσφυγες να ταυτοποιούνται στην Τουρκία, να σταματήσει το δουλεμπόριο και οι πνιγμοί αθώων ανθρώπων».

Νωρίτερα ο αρχηγός της ΝΔ συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον κ.Λαμπάκη. Ο κ. Λαμπάκης αφού καλωσόρισε τον κ. Μεϊμαράκη, του εξέθεσε με γλαφυρό τρόπο τη μεγάλη του ανησυχία για την κατάσταση που διέρχεται η χώρα και ιδιαίτερα η περιοχή του Έβρου και της Θράκης. Επικεντρώθηκε στο θέμα της εθνικής κυριαρχίας, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για τις άλλες περιοχές της χώρας μας θεωρείται δευτερεύον, ενώ για την περιοχή μας και τους πολίτες της είναι το κυρίαρχο, πρωταρχικό και αδιαπραγμάτευτο ζήτημα. Ο Πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αγωνία και το πάθος, με το οποίο ο Δήμαρχος ανέπτυξε τους προβληματισμούς του. Εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την περιοχή και συμμερίστηκε αυτές τις ανησυχίες, επικαλούμενος και την εμπειρία που αποκόμισε ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Προ των πυλών επικίνδυνα φαινόμενα – Κίνδυνος για πλημμύρες