Στην Αλεξανδρούπολη ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης πριν την ομιλία του στο επιμελητήριο Έβρου, προχώρησε σε δηλώσεις από το κτίριο της ΝΟΔΕ Έβρου. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι στο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλουν να είναι αυτός πρόεδρος της ΝΔ γιατί φοβούνται και συμπλήρωσε ότι ενώ καταθέτει ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, εκείνος αποφεύγει να απαντήσει τις δικές του και επιλέγει να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλων βουλευτών.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το κόμμα της ΝΔ είναι κεντροδεξιό και έτσι θα παραμείνει αν εκλεγεί πρόεδρος ενώ αυτό που ονειρεύεται ο ίδιος είναι να έχουνε μεγαλύτερο λόγο και ρόλο οι Νομαρχιακές του κόμματος και να είναι ο ίδιος πιο κοντά στα προβλήματα που υπάρχουν.

Διαβάστε ακόμη  Συνάντηση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX, H. Leijtens

Απαντώντας σε ερώτηση του Alexpoli.gr αν αισθάνεται δικαιωμένος από τη δήλωση του ότι “όταν έρθει η αριστερά θα μας πάρει τα σπίτια” είπε ότι εύχεται να μη δικαιωθεί.

Δείτε το video