Στον Πανθρακικό ο Τσιάρας

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΙΑΡΑ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας, ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 88, ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που από σήμερα ανήκω στο δυναμικό του Πανθρακικού. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, έτσι ώστε η ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο».

Το προφίλ του Αντώνη Τσιάρα

Γεννημένος στις 7 Σεπτεμβρίου του 1993 στην πόλη της Λάρισας, ο Αντώνης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, καταγράφοντας 3 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 32 αγώνες Πρωταθλήματος και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη  Η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Το καλοκαίρι του 2013 μεταπήδησε στη Skoda Ξάνθη, χωρίς ωστόσο να λάβει μέρος σε κάποιο επίσημο παιχνίδι και τον Ιανουάριο του 2014 μετακινήθηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 8 αγώνες στο Πρωτάθλημα της Super League.

Την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον Πιερικό. Πραγματοποίησε συνολικά 21 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ στο Βόρειο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Football League, 3 συμμετοχές στα play out και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου και έπαιξε σε 13 αγώνες στο Πρωτάθλημα της Football League, σκοράροντας, μάλιστα, 2 τέρματα, και σε 1 παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας.