Συνάντηση του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Έβρου με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Έβρου για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν, με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ζαμπούκη . 

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος αναφέρει : 

Την Πέμπτη 21/10/2021 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλή τον πρόεδρο Κώστα Ευθυμιάδη επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννη Ζαμπούκη και του έθεσαν υπόψη διάφορα θέματα. 

Ο Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον  τα αιτήματα του Συλλόγου και μας διαβεβαίωσε για την άμεση λύση των προβλημάτων προς όφελος των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. 

Στην συζήτηση πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος  Σεραφειμίδης Αναστάσιος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αλεξανδρούπολης Ναϊτίδης Ιωάννης και ο υπεύθυνος μηχανικός τεχνικών υπηρεσιών Γιοβαννάκης Θεόδωρος. Τους ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία και  το ενδιαφέρον τους για την λύση των αιτημάτων του Συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη  Ζ. Μακρή: Ευνοϊκή ρύθμιση για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου των περιοχών που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ