Συνελήφθη διαρρήκτης σπιτιών και καταστημάτων στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, επτά υποθέσεις κλοπών από οικίες, κατάστημα και όχημα και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν στις 23 και 24 Οκτωβρίου, στην Αλεξανδρούπολη.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες το πρωί ένας 37χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 37χρονος διέρρηξε μία οικία, ένα κατάστημα και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους μικρό χρηματικό ποσό, ένα ζευγάρι κλειδιά και μία τσάντα, που περιείχε ένα ρολόι χειρός, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα και κάρτες.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη- Δ. Παπαστεργίου: «Η Ελλάδα διαθέτει τους επιστήμονες, δημιουργεί τις υποδομές και υπάρχει η πολιτική βούληση να παράξει τεχνητή νοημοσύνη»

Όπως προέκυψε, ο δράστης εισήλθε σε πολυκατοικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό της μία συσκευασία καπνού, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλες τρεις οικίες, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.