Τη βασιλόπιτα του έκοψε το DanceArt Academy

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου DanceArt Academy Alexandroupolis στο cafe-bar ARGO Sea An’City. Η προσέλευση του κόσμου, των μελών του συλλόγου και των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η βραδιά περιείχε τα πάντα, το μουσικό σχήμα με τον Κωνσταντίνο Κάλλια (σαξόφωνο) και την υπέροχη φωνή της Δανάης Καλογιάννη ξεσήκωσε τον κόσμο που χόρευε με τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Υπήρξε παρουσίαση των καθηγητών του συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με αναμνηστικά δώρα. Έγινε η κοπή της βασιλόπιτας με 2 υπερτυχερούς που κέρδισαν ένα 3ήμερο ταξίδι στο Bansko και δωρεάν μάθημα για ένα χρόνο στον σύλλογο DanceArt Academy Alexandroupolis.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο κ. Γκαμπαερίδης Κωνσταντίνος και η πρόεδρος του πολιτιστικού κέντρου «Ρώσικο Σπίτι» κ.Γαβρίλοβα Ιουλία από τους οποίους έγινε απονομή με την ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του συλλόγου DanceArt Academy για τη συνεργασία. Ακόμη δεν θα μπορούσε να λείπει ο αντιπρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε Δημήτρης Κελεμίδης που με την βοήθεια της καταπληκτικής Μαρίας Πετροπούλου παρουσίασαν αυτή τη όμορφη βραδιά. Επίσης, διεξήχθη λαχειοφόρος κλήρωση με πολλά δώρα….

Ήταν μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα που κατέληξε σε ένα μεγάλο πάρτι με λατινοαμερικάνικους χορούς και ξεφάντωμα.

Newsroom Alexpoli.gr