Τι θα δούμε στα Ηλύσια από 3 έως 9 Δεκ

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 3/12 έως και την Τετάρτη 9/12 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες:

Κοντά μας η Κοινωνική Περιπέτεια «Η Γέφυρα των Κατασκόπων» του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Τα Σαγόνια του Καρχαρία, Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου, Ε.Τ. ο Εξωγήινος, Κάπταιν Χουκ, Η Λίστα του Σίντλερ, Τζουράσικ Παρκ, Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν, Α.Ι. Τεχνητή Νοημοσύνη, Minority Report, Πιάσε Με Αν Μπορείς, Ο Πόλεμος των Κόσμων) με τους Τομ Χανκς, Μαρκ Ράιλανς, Έιμι Ράιαν, Άλαν Άλντα, Σεμπάστιαν Κοχ, Όστιν Στόουελ & Ιβ Χιούσον…

Υπόθεση: Πρόκειται για την ιστορία του Τζέιμς Ντόνοβαν, ενός δικηγόρου από το Μπρούκλιν που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ψυχρού Πολέμου όταν η CIA τον στέλνει σε μια σχεδόν αδύνατη αποστολή για την διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ενός κρατούμενου Αμερικανού πιλότου. Οι σεναριογράφοι Ματ Σάρμαν και Ίθαν και Τζόελ Κοέν έχουν εντάξει την απίστευτη εμπειρία του Ντόνοβαν σε μια, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ιστορία για έναν άνδρα που ρίσκαρε τα πάντα. Η νέα συνεργασία του τρις βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ («Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν», «Η Λίστα του Σίντλερ») και του δις βραβευμένου με Όσκαρ Τομ Χανκς («Φόρεστ Γκαμπ», «Φιλαδέλφεια»), με τίτλο «Η Γέφυρα των Κατασκόπων», είναι ένα γεμάτο σασπένς δράμα, με φόντο μια σειρά ιστορικών γεγονότων.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τρίτη, Τετάρτη: 19:30, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα: 22:15.

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ii

————————————————————————

Έρχεται η Περιπέτεια «The Hunger Games: Επανάσταση: Μέρος 2» του Φράνσις Λόρενς (Constantine, Ζωντανός Θρύλος, Νερό για Ελέφαντες, The Hunger Games: Φωτιά, The Hunger Games: Επανάσταση: Μέρος 1) με τους Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Τζούλιαν Μουρ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Τζέφρι Ράιτ, Στάνλεϊ Τούτσι, Σαμ Κλάφιν, Τζίνα Μαλόν, Νάταλι Ντόρμερ & Τόμπι Τζόουνς…

Υπόθεση: Η τέταρτη και τελευταία ταινία του «Hunger Games», το «Επανάσταση – Μέρος 2», μας προσγειώνει στην πρώτη γραμμή του πυρός, με τον εμφύλιο πόλεμο στην Πάνεμ να μαίνεται. Η ηρωίδα Κάτνις, το σύμβολο αντίστασης του ενάντια στην τυραννική κεντρική εξουσία, αντιμετωπίζει τον Πρόεδρο Σνόου σε μια εντυπωσιακή τελική αναμέτρηση. Μαζί με τους πιστούς της φίλους θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν τον αρχηγό της Κάπιτολ, ο οποίος δεν έχει καμία διάθεση φυσικά να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Φονικές παγίδες, πανίσχυροι εχθροί και ηθικά διλήμματα συνθέτουν το ζοφερό σκηνικό μέσα από το οποίο η Κάτνις πρέπει να βγει για μια ακόμη φορά νικήτρια.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τρίτη, Τετάρτη: 22:15, Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα: 19:30.

THE HUNGER GAMES ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΡΟΣ II

————————————————————————

Μαζί μας και η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Barbie & οι Αδερφούλες της σε Μια Απίθανη Κουταβοπεριπέτεια» του Άντριου Το με τους Σία Κοσκινά, Υρώ Μιχαλακάκου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Στεφανία Χούγια & Λίλα Μουτσοπούλου στην μεταγλωττισμένη έκδοση…

Υπόθεση: Στη νέα ταινία, η Barbie πρωταγωνιστεί μαζί με τις τρεις αδερφές της, τη Σκίπερ, τη Στέισι και την Τσέλσι που, μαζί με τα αξιολάτρευτα κουτάβια τους, μπλέκονται σε μυστηριώδεις περιπέτειες, επιστρέφοντας στη γενέτειρα πόλη τους. Ψάχνοντας στη σοφίτα της γιαγιάς τους, μεταξύ άλλων αναμνηστικών ενθυμίων, βρίσκουν έναν παλαιό χάρτη, που θεωρούν ότι θα τις οδηγήσει σε έναν από καιρό καλά κρυμμένο θησαυρό, κάπου στην πόλη. Τα τέσσερα κορίτσια μαζί με τα κουτάβια τους ξεκινούν για ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού και καταλήγουν να ανακαλύψουν πως τον πλέον ανεκτίμητο θησαυρό τον έχουν ήδη αποκτήσει και δεν είναι άλλος από τη μεταξύ τους αγάπη και τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου που μοιράζονται!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Κυριακή: 17:30, Σάββατο: 15:45.

BARBIE & ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΟΥΤΑΒΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ1

————————————————————————

Ενώ συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 3D» του Πίτερ Ντόκτερ (Μπαμπούλας Α.Ε., Ψηλά στον Ουρανό) & Ρονάλντο Ντελ Κάρμεν με τους Νάντια Κοντογεώργη, Άντρια Ράπτη, Τηλέμαχο Κρεβάικα, Λευτέρη Ελευθερίου, Κώστα Δαρλάση & Μαρίνα Σαμάρκου στην μεταγλωττισμένη έκδοση.

Υπόθεση: Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο, Δευτέρα*, Τετάρτη: 17:30, Κυριακή*: 12:00.

*Οι προβολές την Κυριακή & την Δευτέρα είναι σε 2D.

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 2

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/ilisiacinema.