«Τσίμπησε» βαθμό ο Έβρος Σουφλίου

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της ουράς του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (ΦΩΤΟ) και Έβρο Σουφλίου, την Κυριακή (13/12), που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, έπειτα από μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, οι δύο αντίπαλοι έπαιζαν τα ρέστα τους για την παραμονή, με τους φιλοξενούμενους, πάντως να αποσπούν ένα σημαντικό βαθμό και να φτάνουν στους 11 πόντους στην προσπάθειά τους να απαγκιστρωθούν από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις, αφού έχει περιοριστεί στους 14 πόντους.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο μέρος, που βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο άγονο 0-0, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια το δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Λίτσιος στο 50’ έδωσε το προβάδισμα στον Έβρο Σουφλίου.

Διαβάστε ακόμη  Παρά - Κολύμβηση: «Χάλκινος» ο Λεργιός στα 50μ. πεταλούδα στη Μαδέιρα

Ο Απόλλων, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και στο 62’ έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Πετρίδη, για να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 70’ με εντυπωσιακό σουτ του Ίβιτς στην κίνηση και να δείχνει εικόνα νικητή.

Οι ακρίτες, όμως, δεν το έβαλαν κάτω και στο 84’ έφτασαν στην ισοφάριση με όμορφη προσπάθεια του Ζυγκερίδη, αποσπώντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Αρχικές συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Δημήτρης Τομπάζης): Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Γ., Δανιηλίδης, Μπρέγου, Βοτάρης, Σέρα, Κίτσας, Παπαδόπουλος Στ., Καρυπίδης, Πετρίδης, Ίβιτς.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δημήτρης Χατνάκης): Θυμνιανίδης, Αλεξίου, Μπάμνιος, Λίτσιος, Χιζανισβίλι, Κάρεν, Δραγανίδης, Λίτσκας, Μερτίκας, Ζυγκερίδης, Λουιζίδης Μ.

Πηγή: a-sports.gr