Φέρνουν τους Γερμανούς απατεώνες των τεραστίων σκανδάλων…να μας διδάξουν φορολογική τιμιότητα…

Η προηγούμενη κυβέρνηση τους έδωσε το δικαίωμα να εποπτεύουν… Η σημερινή επαναστατική που θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα νόμο τους φέρνει να παραδώσουν και μαθήματα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Είναι οι ίδιοι που κρύβουν μέσα σε συρτάρια τα δικά τους υπερ-σκάνδαλα. Βλέπε siemens, υποβρύχια, τραπεζικές στατιστικές μεγαλοαπάτες, Volkswagen, απλήρωτες πολεμικές αποζημιώσεις, μέχρι και σκάνδαλα στην κατασκευή έργων του περιβόητου «υποδειγματικού» δημοσίου τους…. Βέβαια για όλα τα παραπάνω τα γερμανικά Μ.Μ.Ε δε κάνουν κουβέντα…και τα ελληνικά σφυρίζουν αδιάφορα.

Κι όμως η χώρα που γέννησε τα τελευταία χρόνια τα πιο βρώμικα σκάνδαλα στην Ευρώπη (ίσως και στον κόσμο), διδάσκει τιμιότητα! Και φυσικά σημαιοφόρος στην τάξη των ταχύρρυθμων μαθημάτων … η ελληνική κυβέρνηση…(ναι ναι αυτή που θα έσκιζε τα μνημόνια και που θα είχε σκληρή στάση απέναντι στην Μέρκελ).

Διαβάστε ακόμη  H Ένωση Γονέων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταδικάζει οποιαδήποτε κακοποιητική τακτική

Έτσι… την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Βάλτερ Μπόργιανς, προκειμένου να υπογράψει από κοινού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, δήλωση προθέσεως συνεργασίας των φορολογικών υπηρεσιών του κρατιδίου του με την Ελλάδα…για να αρχίσουν τα φροντιστήρια…

Αξίζει να θυμίσουμε ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το κρατίδιο αυτό της ομοσπονδιακής Γερμανίας, είχε βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλου  που ξέσπασε στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Μέρκελ (χρηματισμός…για ενίσχυση του κόμματος).

Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουν να διδάξουν πολλά στο Ελληνικό υπουργείο οικονομικών και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει αποδειχτεί ως τώρα σχεδόν το ίδιο υπάκουη με αυτή του Τσολάκογλου επί κατοχής.