Φοιτητές εξ αίματος…για πολλά μπράβο!

Είναι φοιτητές, θα μπορούσαν απλώς να διασκεδάζουν με τις παρέες τους, να ζουν τα φοιτητικά τους χρόνια χωρίς “σκοτούρες”… Κι όμως…αφιερώνουν τον χρόνο τους για να ενισχύσουν την εθελοντική αιμοδοσία αλλά και την εθελοντική δειγματοληψία μυελού των οστών.

Μας έχει κάνει εντύπωση η έντονη δράση της ομάδας τους…Τους συναντάμε κάθε φορά που γίνεται αιμοδοσία μπροστά στο Δημαρχείο τον τελευταίο καιρό αλλά και αυτές τις ημέρες στο Πάρκο των Χριστουγέννων!

Οι φοιτητές εξ αίματος επίσης διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες ανά διαστήματα και στην παιδαγωγική Ακαδημία και μάλιστα με μεγάλη συμμετοχή όπως μαθαίνουμε. Ανάμεσα στα άτομα που μιλήσαμε και μια κοπέλα που μας είπε ότι ενώ η ίδια δεν μπορεί να δώσει αίμα, συμμετέχει στην ομάδα για να βοηθά με όποιον άλλο τρόπο μπορεί!

Διαβάστε ακόμη  Περιφερειακό συμβούλιο: Σε επόμενη συνεδρίαση ψήφισμα κατά του χρυσού στη Βουλγαρία

Στο Πάρκο των Χριστουγέννων οι φοιτητές “Εξ αίματος” βρίσκονται από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα βρίσκονται για όλο το διάστημα των εορτών. Η ομάδα τους αποτελείται από περίπου 20 άτομα, άλλοι από την περιοχή μας και άλλοι από άλλες περιοχές.

Εμείς δεν έχουμε να πούμε παρά ένα μεγάλο μπράβο… για τη θέληση τους, το χρόνο τους και τη διάθεση τους για να προσφέρουν κάτι πολύτιμο…αίμα.

Αν βρεθείτε στο Πάρκο των Χριστουγέννων, μπορείτε να ενισχύσετε την ομάδα και τις δράσεις της, αγοράζοντας σε χαμηλή τιμή διάφορα χριστουγεννιάτικα καλούδια…και πιστέψτε μας…αξίζει!