Φωτορεπορτάζ από τις απεργιακές κινητοποίησεις στην Αλεξανδρούπολη

Αρκετό κόσμο σε σχέση με προηγούμενες κινητοποιήσεις είχε η συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Έβρου με τη συμμετοχή ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΟΛΜΕ, Β ΕΛΜΕ, Λαϊκής Ενότητας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων.

Μεταξύ άλλων στην συγκέντρωση μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου Στάθης Ασπιώτης και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Έβρου Τσίρτσης Παναγιώτης. Τόνισαν την ανάγκη ενότητας μεταξύ των εργαζομένων για αγώνα κατά των πολιτικών των μνημονίων.

Από την άλλη πλευρά στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ μπροστά στο Δημαρχείο, το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι συνταξιούχων και άλλοι. Στην ομιλία του ο τοπικός πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Πανταζίδης μίλησε για τις πενιχρές συντάξεις που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι του ταμείου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ αργότερα κατευθύνθηκε στη ΔΕΗ για διαμαρτυρία σχετικά με την απόφαση που λήφθηκε αυτές τις ημέρες να γίνει διακοπή ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά ανά τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη  Ζ. Μακρή: Ευνοϊκή ρύθμιση για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου των περιοχών που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο:

Φωτογραφίες από την συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης: