Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και τον διευθυντή του σχολείου κ. Κ. Κεραμάρη, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 12.30 π.μ δίνει φως, μουσική και χρώμα στον πεζόδρομο του Ιστορικού Μουσείου με τις χαρούμενες φωνές των μαθητών της Α΄ Δημοτικού.

Οι μικροί μας φίλοι, με την εποπτεία της μουσικού του σχολείου κας Γ. Σαρίδου και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών κας Μ. Καμπακάκη, κας Τ. Εμμανουηλίδου και κας Ε. Χατζημισαήλ, θα μοιραστούν μαζί μας χριστουγεννιάτικες  μελωδίες. Θα ακολουθήσει δημιουργικό εργαστήρι, που  θα υλοποιηθεί από τη συνεργάτιδα του Ιστορικού μουσείου Α. Λ. Καραγιάννη, όπου τα παιδιά θα απολαύσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες και θα έχουν την ευκαιρία να δουν και την έκθεση φωτογραφίας του κ. Αγ. Καρδαμήλα, που θα φιλοξενείται ήδη στο χώρο από τις 18 Δεκεμβρίου. Κατά την επίσκεψη των μικρών μας φίλων δεν θα λείψουν γλυκές γεύσεις και εκπλήξεις!

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής

του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, με σκοπό να δημιουργήσει δίαυλους επικοινωνίας με τα παιδιά ως μελλοντικούς πολίτες  αυτής της πόλης.

istmous