Χριστουγεννιάτικο φαρμάκι έσταξε πάλι ο “καλόψυχος” γερμανός

«Οι Έλληνες δεν θα έπρεπε να κατηγορούν άλλους για τα προβλήματά τους, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουν και πώς μπορούν οι ίδιοι να βελτιωθούν. Σίγουρα δεν λείπει η υποστήριξη της Ευρώπης, αλλά οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα ανταγωνιστική» δήλωσε ο Σόϊμπλε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο “καλόψυχος” γερμανός με τον οποίον συνεργάζεται η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πιστός στο ραντεβού του, έκανε δηλώσεις “αγάπης” όπως συνηθίζει σε περιόδους εορτών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενες τριβές στην σχέση του με την Ανγκελα Μέρκελ, με αφορμή την Ελλάδα, ο κ. Σόιμπλε δηλώνει ότι η καγκελάριος είναι ευτυχής που ο ίδιος είναι υπουργός των Οικονομικών, καθώς γνωρίζει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του. «Την στήριξα περισσότερο από κάθε άλλον. Δεν είμαι ευχάριστος, αλλά είμαι πιστός» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη  Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο απόγονος του Χίτλερ μας ζητά να κάνουμε τη χώρα ακόμα πιο “ανταγωνιστική” πράγμα που σημαίνει μειώσεις, περικοπές και μέτρα… με λίγα λόγια υποτίμηση της οικονομίας. Κανείς γερμανός δημοσιογράφος και κανείς “επαναστάτης” Έλληνας πολιτικός πάντως δεν φαίνεται να αναρωτιέται πως η Γερμανία που διατηρεί δεκάδες από τα επιδόματα και κοινωνικές παροχές που ζήτησαν από την Ελλάδα να κόψει,… είναι ανταγωνιστική;;;