Ψηλά σηκώνει η ΑΝΑ.Σ.Α το θέμα του LNG. Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητά ο Μιχαηλίδης.

“Καβάλα, Αμερική (Νιου Τζέρσεϊ), Καναδάς κλπ. γενικός ξεσηκωμός & αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο για τους πλωτούς σταθμούς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), ενώ εδώ με ΕΝΤΟΛΗ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ κυριαρχεί το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και δυστυχώς επικρατεί απόλυτη ΣΙΩΠΗ από φορείς & τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ!!!!”

Αυτά σημειώνει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α Παύλος Μιχαηλίδης μεταξύ άλλων, σχετικά με τον πολυσυζητημένο σταθμό LNG που φημολογείται ότι θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη. Ο κ. Μιχαηλίδης μετά και το όχι του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης για ανάλογο έργο που σχεδιάζονταν να γίνει στο New Jersey αλλά και δεδομένης της άρνησης της Καβάλας σε ένα τέτοιο έργο, επανέρχεται στο θέμα και κατηγορεί τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη για εύκολο ναι σε κατασκευή πλωτού σταθμού υγροποιημένου αερίου LNG στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε ακόμη  Κράτος δικαίου και ΕΕ  Tης Δώρας Αυγέρη

Ο επικεφαλής της ΑΝΑ.Σ.Α σημειώνει ακόμη ότι ο κ. Λαμπάκης ενώ παλαιότερα σε τηλεοπτική συνέντευξη του είχε δηλώσει ότι θα ζητήσει 3,5 με 4 εκατομμύρια € για την ανάπλαση της παραλίας και ανταποδοτικά τέλη σε ημερήσια, μηναία & ετήσια βάση σε περίπτωση που γίνονταν ο σταθμός, τώρα αποφεύγει κάθε αναφορά σε ανταποδοτικά τέλη.

Όπως επίσης ο ίδιος ανακοίνωσε, θα καταθέσει σήμερα Δευτέρα 15/11 αίτημα για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα.