Αλεξανδρούπολη: Ομιλία κ. Αναστασίου Λαυρέντζου για το δημογραφικό πρόβλημα

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως στην προσπάθεια να υπάρξει μια πλήρης και εμπεριστατωμένη ενημέρωση των συμπολιτών μας για το κρίσιμο και ιδιαίτερα δυσοίωνο για το μέλλον της πατρίδος μας θέμα του δημογραφικού απορφανισμού της, κάλεσε τον διακεκριμένο καθηγητή κ. Αναστάσιο Λαυρέντζο να αναπτύξει τις σκέψεις του και να επεξηγήσει τις πτυχές του σοβαρότατου αυτού ζητήματος.

Οι γνώσεις του κ. Λαυρέντζου για το θέμα του δημογραφικού είναι γνωστές πανελληνίως, καθώς έχει πραγματοποιήσει μελέτες και έχει συγγράψει βιβλία πάνω στο φλέγον αυτό θέμα.

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 το απόγευμα και ώρα 8.00’μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου) ο καθηγητής κ. Αναστάσιος Λαυρέντζος θα ομιλήσει με θέμα: «Δημογραφία και Μετανάστευση αφελληνίζουν την Ελλάδα. Τι πρέπει να γίνει σήμερα προτού να είναι αργά»

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία γιατί είναι επιτακτική ανάγκη όλοι μας να προβληματισθούμε για τη δημογραφική συρρίκνωση του λαού μας και να αναζητήσουμε λύσεις που πλέον δεν μπορούν άλλο να περιμένουν.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως