Ο.Ε.Γ.Α. : Σάρωσε τα μετάλλια στην Ξάνθη

Στην όμορφη πόλη της Ξάνθης διεξήχθη διασυλλογικός αγώνας κορασίδων-παγκορασίδων, με την επωνυμία: 7ο κύπελλο Α.Σ.Κ.Α ‘’ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’Ξάνθης.
Ο Ο.Ε.Γ.Α. για ακόμη μια φορά ‘’σάρωσε’’τα μετάλλια πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, δείχνοντας το βαθμό ετοιμότητας των παιδιών, πριν τους επίσημους Πανελλήνιους αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής.

Οι κορασίδες αποτελούνταν από τις αθλήτριες: ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ, ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ και ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ.
Οι παγκορασίδες αποτελούνταν από τις αθλήτριες: ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ, ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΗ ΕΛΕΝΑ, ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΕΦΕΡΕΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΕΠΕ ΑΝΝΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΒΑΛΑΣΙΑ, ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΑΝΑ και ΝΤΟΜΟΤΣΕΒΑ ΡΑΦΑΕΛΛΑ.

Χαρακτηριστικό της ομάδος των παγκορασίδων ήταν η συμμετοχή (3) αθλητριών που αγωνίστηκαν για 1η φορά μετά από προπονήσεις (3) μηνών, ολοκληρώνοντας τα προγράμματα με επιτυχία και στα (4) όργανα.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα:
Κύπελλο και 2η θέση(αργυρά μετάλλια) στο σύνθετο ομαδικό,για την ομάδα των παγκορασίδων.
Χρυσό μετάλλιο στο άλμα, αργυρά μετάλλια στο δίζυγο και στο έδαφος η ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΠΙΔΑ (Δ1).
Χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας και άλμα, αργυρό μετάλλιο στο έδαφος η ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ(Δ2).
Στην κατηγορία των κορασίδων η ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Χρυσά μετάλλια σύνθετο ατομικό, έδαφος, δίζυγο και χάλκινο στην δοκό ισορροπίας.
Η ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο έδαφος και χάλκινο μετάλλιο στο άλμα.
Συγχαρητήρια στους προπονητές ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ και ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ για την ποιοτική δουλειά τους!!Τα συμπεράσματα χρήσιμα για την συνέχεια.
Συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια όλων των παιδιών που έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα τέστ, πριν τους επίσημους αγώνες!! Πάντα τέτοια!!!

Διαβάστε ακόμη  Πανελλήνιο μετάλλιο για Φάνη και Άννα Μήτκα του Εθνικού στο πινγκ πονγκ

Ευχαριστούμε τον διοργανωτή για την οργάνωση και την άψογη φιλοξενία. Επίσης συγχαρητήρια στους κριτές, στους προπονητές και στις αποστολές των ομάδων για την συμπεριφορά τους, κρατώντας σε υψηλό επίπεδο τον αγώνα!!