19χρονος έκανε διάρρηξη και έκλεψε…είδη προικός στην Ορεστιάδα…

Επιδημία παραβατικότητας ανηλίκων και συλλήψεων έχει ξεσπάσει στην Ορεστιάδα εδώ και μήνες. Για την ακρίβεια ανά με μερικές εβδομάδες υπάρχει πλέον ανακοίνωση της αστυνομίας για σύλληψη ανηλίκων η ατόμων πολύ νεαρής ηλικίας (κάτω των 20 ετών) που εμπλέκονται σε κλοπές. Η χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας βέβαια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και μοναδική στα χρονικά καθώς τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν…δε θυμόμαστε διάρρηξη με κλοπιμαία είδη προικός από σπίτι… Οι καιροί άλλαξαν και φαίνεται ότι ακόμα και το παραδοσιακό “σεμεδάκι της γιαγιάς” έχει την αξία του…

Αναλυτικά, ως πρώτο περιστατικό στην χθεσινή ανακοίνωση, η αστυνομία συνέλαβε έναν 16χρονο οποίος την 11-6-2016 το πρωί, διέρρηξε οικία, σε χωριό της Ορεστιάδας, προκαλώντας φθορές σε αυτή, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της.

Διαβάστε ακόμη  «Προοπτική Πολιτών» η νέα παράταξη που προέκυψε μετά την απόσυρση του «Πόλη και Πολίτες»

Ως δεύτερο περιστατικό…ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές χθες ότι σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, διότι, όπως προέκυψε την 9/10-3-2017, διέρρηξε οικία, στην Ορεστιάδα και αφαίρεσε από το εσωτερικό της διάφορα είδη προικός και μία τσάντα….