2 χρόνια με αναστολή για του γονείς με το υποσιτισμένο μωρό

Καταδικάστηκαν οι δυο γονείς για το υποσιτισμένο βρέφος που μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν Αλεξανδρούπολης αφού πρώτα οι αρμόδιες αρχές απομάκρυναν από την οικογένεια όχι μόνο το βρέφος αλλά και το 11χρονο παιδί της μητέρας από διαφορετικό πατέρα. Οι γονείς που πέρασαν αυτόφωρο, καταδικάστηκαν με 2 χρόνια με αναστολή έκαστος ενώ ο πατέρας που είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους (για την υπόθεση της κατηγορίας για ασέλγεια στον 11χρονο) καταδικάστηκε σε 2 μήνες επιπλέον.

Η νεότερη εξέλιξη της υπόθεσης είναι και η απομάκρυνση του 11χρονου από την οικογένεια, καθώς με βάση τους περιοριστικούς όρους ο πατέρας τους βρέφους και σύντροφος της μητέρας, θα έπρεπε να μην πλησιάζει τον 11χρονο μέχρι να γίνει δικαστήριο για την υπόθεση αυτή.

Διαβάστε ακόμη  Και ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Δήμος Σουφλίου διεκδικούν την ίδρυση Σχολής Κτηνιατρικής

Τα δυο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και την ερχόμενη Δευτέρα η εισαγγελέας θα λάβει την τελική απόφαση για τη γονική μέριμνα και την επιμέλεια των παιδιών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του alexpoli.gr το βρέφος θα βγει άμεσα από το Νοσοκομείο και θα βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον για το οποίο δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες και ορθώς, καθώς η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που θα βοηθήσει τα παιδιά. Όλες τις προηγούμενες ημέρες πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι δίπλα στα παιδιά και κυρίως στο βρέφος που βρέθηκε υποσιτισμένο, στάθηκαν με αφοσίωση οι άνθρωποι της κοινωνικής υπηρεσίας του Πολυκοινωνικού.