20 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα ο θερινός κινηματογράφος «Φλοίσβος»

Στις 20 Ιουνίου η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης θα καλωσορίσει το κοινό της για φέτος, με μία ξεχωριστή εκδήλωση έναρξης. Μπορεί λόγω κορωνοϊού, η μουσική εκδήλωση και ο μπουφές, που έγιναν παράδοση τα προηγούμενα χρόνια, να μην μπορέσουν να επαναληφθούν φέτος, ωστόσο, η πρώτη εκδήλωση για το φετινό καλοκαίρι  υπόσχεται να αποζημιώσει όσους πιστούς προσέλθουν στον «Φλοίσβο».

Η ΚΛΑ κάνει πρεμιέρα με μία εκδήλωση αφιερωμένη στις κούκλες της «ΚαραντΙΝΑ» που κατασκεύασε ο δημοσιογράφος Θανάσης Τσολάκης και οι οποίες θα πωληθούν εκείνη τη βραδιά προκειμένου όλα τα έσοδα που θα προκύψουν να διατεθούν για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης. Επίσης, θα προβληθούν τα trailer των ταινιών που θα παρουσιαστούν φέτος. 

Όπως δήλωσε η Χρύσα Αθανασίου, Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης, στη Δέλτα Τηλεόραση, «η Λέσχη είναι πάντα ευαισθητοποιημένη με τέτοια ζητήματα και με μεγάλη χαρά αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και να στηρίξουμε έναν καλό σκοπό».

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Επιμένει την Τρίτη το εκρηκτικό «κοκτέιλ» σκόνης και ζέστης – Μέχρι 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των ταινιών, φέτος, λόγω και της γενικότερης κατάστασης, επιλέχθηκαν πιο ανάλαφρες ταινίες, από όλο τον κόσμο, με έμφαση στη γαλλική παραγωγή. 

Η πρώτη ταινία θα είναι το «Ραντεβού στην Belle Epoque» στις 21 Ιουνίου.

Υπογραμμίζεται πως ο «Φλοίσβος» θα λειτουργήσει με όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται, με πιο αραιά καθίσματα, διαγραμμίσεις, μάσκες κτλ. Παράλληλα, φέτος τοποθετήθηκε ένα νέο πανί, για πιο ποιοτικές προβολές, μέσα από τη συνεργασία της ΚΛΑ με την ΤΙΕΔΑ και τον Δήμο.