21 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης για την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη

Τις 21 από τις 35 έδρες του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης καταλαμβάνει η παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη στην σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου στον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Έξι έδρες καταλαμβάνει η παράταξη του Σταύρου Σταυράκογλου, τέσσερις η παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη και από δύο έδρες καταλαμβάνουν η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Σάββα Δευτεραίου και η παράταξη του Δημήτρη Πέτροβιτς.

Στον δήμο Ορεστιάδας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος θα έχει 17 δημοτικούς συμβούλους του στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ 8 θα έχει η παράταξη του Βασίλη Μαυρίδη, δύο η παράταξη του Χρήστου Καζαλτζή και από μία έδρα θα έχει η παράταξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου και η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο Χέρι μας».

Διαβάστε ακόμη  Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της της κατέθεσαν οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

Αναφορικά με την Περιφέρεια ΑΜΘ, η σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβουλίου θα αποτελείται από τη νέα περίοδο συνολικά από 45 περιφερειακούς συμβούλους, με τους 27 από αυτούς να ανήκουν στην παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη και τους 13 από αυτούς στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου. Ενώ οι υπόλοιπες πέντε έδρες κατανέμονται στις παρατάξεις του Δαμιανού Καγκελίδη, του Στέργιου Ηλιόπουλου και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Αναφορικά με τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον δήμο Αλεξανδρούπολης, αυτά διαμορφώνονται ως εξής: