230.000€ πρέπει να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΑ από λάθη της διοίκησης Ζαμπούκη

Το ποσό των 230.000 ευρώ θα πρέπει να επιστρέψουν στα ταμεία της ΔΕΥΑΑ οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, οι οποίοι έλαβαν, με απόφαση του Γιάννη Ζαμπούκη, επιδόματα Πάσχα και Χριστουγέννων, τα οποία έχουν καταργηθεί στο δημόσιο από το 2013.

Όπως καταγγέλλει η παράταξη «Πόλη & Πολίτες», το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης με απόφασή του υποχρεώνει όσους είχαν λάβει τα συγκεκριμένα επιδόματα να τα επιστρέψουν, ενώ, σύμφωνα με ην ίδια ανακοίνωση, «ο κ. Ζαμπούκης, για το θέμα αυτό, διώκεται για κακουργηματική απιστία με την υπόθεση να εκκρεμεί».

Αναλυτικά:

«ΣΟΚ!!

Από σήμερα ξεκίνησε η επίσημη αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Ζαμπούκη και την παρέα του.

Θυμόσαστε την απόφαση που πήρε ο κ. Ζαμπούκης ως τότε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που ανήκουν στην παράταξη του; Μαζί και ο κ. Μπάμπης (των υδάτων) Μιχαηλίδης, η κ. Ελένη Ιντζεπελίδου, ο κ. Πέτρος Κυριακίδης (από εμβόλιμη μεταγραφή) και οι λοιποί.

Ενώ όλοι μας, συνεχίζουμε να ζούμε με περικοπές στα εισοδήματά μας και να έχουμε οικονομική στενότητα, αποφάσισαν να καταβάλλουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΑ, την στιγμή μάλιστα, που τα συγκεκριμένα επιδόματα έχουν καταργηθεί από το 2013 στον δημόσιο τομέα.

Διαβάστε ακόμη  Καταγγελία δημοτικού συμβούλου για αποκλεισμό του από τοπικό ΜΜΕ έναντι ανταλλάγματος

Πλήρωσε λοιπόν τότε η ΔΕΥΑΑ στους εργαζόμενους 230.000 € χωρίς οι εργαζόμενοι να δικαιούνται την καταβολή δώρων!

Αξίζει να αναφερθεί πως καμία ΔΕΥΑ σ’ όλη την Ελλάδα δεν πληρώνει αντίστοιχα επιδόματα, αφού, τα δώρα είχαν καταργηθεί με νομοθετική ρύθμιση.

Ο κ. Ζαμπούκης όμως, πήρε 230.000 € από το ταμείο της ΔΕΥΑΑ (δηλ. τις τσέπες των δημοτών) και τις μοίρασε στους εργαζόμενους!

ΣΗΜΕΡΑ, το Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης με απόφασή του υποχρεώνει όσους είχαν λάβει τα χρήματα αυτά, να τα επιστρέψουν στα ταμεία της ΔΕΥΑΑ.

Ο κ. Ζαμπούκης, για το θέμα αυτό, διώκεται για κακουργηματική απιστία με την υπόθεση να εκκρεμεί.

Τα λάθη είναι πολλά! Δυστυχώς για τους δημότες, τα λάθη της Διοίκησης Ζαμπούκη, θα αρχίσουν ΠΛΕΟΝ να πληρώνονται!

ΣΗΜΕΡΑ είναι μια μέρα ΟΡΟΣΗΜΟ για την χειρότερη διοικούσα αρχή που πέρασε ποτέ!

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ».