Έρχεται το 2ο Samothraki Open Forum

«Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσα από Συνέργειες» είναι το θέμα του 2ου Samothraki Open Forum, που διοργανώνεται από την εταιρεία Aero Iasion Development στις 28 και 29 Ιουνίου στη Χώρα της Σαμοθράκης.

Στo Samothraki Open Forum, θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα κυκλικής καθώς και νεοφυούς οικονομίας, αγροτικής παραγωγής, η άμεση ανάγκη διασύνδεσης του Νησιού με άλλους προ-ορισμούς, το πρόγραμμα NATURA και οι δυνατότητές του καθώς και η προώθηση της Σαμοθράκης μέσω της δημιουργίας ενός διακριτού Brand.

Οι ομιλητές θα εστιάσουν στην προοπτική επενδύσεων στο Νησί, την κοινωνική, νεοφυή αλλά και γυναικεία επιχειρηματικότητα και σε συγκεκριμένες προτάσεις για τη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας, ιδιαίτερα για τους νέους αλλά και σε θέματα ανάπτυξης και χρήσης της έξυπνης τεχνολογίας.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Κινητοποίηση φοιτητών κατά του νόμου Πιερρακάκη

Το Φόρουμ θα πλαισιωθεί από σειρά παράλληλων εκδηλώσεων σχετικών με τη βιωματική εκπαίδευση παιδιών, μαθητών και επιχειρηματιών σε θέματα αειφόρου επιχειρηματικότητας.

Οι Σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν την τοπική κουζίνα, τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα αλλά και τη μοναδική φύση του Νησιού των Μεγάλων Θεών.