2ο Βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας για μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε  διαδικτυακά, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας Γ’ Γυμνασίου, που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων. Οι αρχικές δηλώσεις συμμετοχής μαθητών/τριών ξεπέρασαν, φέτος, τις 2.000 από περίπου 240 Γυμνάσια όλης της χώρας

Οι μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν σε θέματα από όλη τη διδακτέα ύλης της Βιολογίας Γ’ Γυμνασίου, συμπεριλαμβανομένων και όλων των εικόνων, λεζάντων, διαγραμμάτων ασκήσεων, προβλημάτων και παραθεμάτων. Επιπλέον, μέρος της ύλης αποτελούσαν και τα προσαρτημένα κείμενα του σχολικού εγχειριδίου, ενώ τα θέματα απαιτούσαν κατανόηση σε βάθος των βιολογικών εννοιών καθώς και των προεκτάσεών τους σε πρακτικό επίπεδο επίλυσης ασκήσεων.

Διαβάστε ακόμη  Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για τη Δευτέρα 17 Ιουνίου

Η μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, Ζεμαδάνη Χριστίνα, διακρίθηκε κατακτώντας το 2ο Βραβείο του διαγωνισμού, πετυχαίνοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης την συγχαίρουν θερμότατα και της εύχονται κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς της στόχους.