3 κλοπές δικύκλων εξιχνιάστηκαν στην Ορεστιάδα

[dropcap]Ε[/dropcap]ξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, δύο (2) κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων, που διαπράχθηκαν, το Δεκέμβριο του 2015 και αρχές Ιανουαρίου του 2016, στην πόλη της Ορεστιάδας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 13 και 12 ετών, για κλοπές.

Ειδικότερα, την 13-1-2016 το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, εντόπισαν στην κατοχή των δραστών ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει την 9-1-2016, από την Ορεστιάδα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δύο δράστες, το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, αφαίρεσαν από την πόλη της Ορεστιάδας ακόμη δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα.

Διαβάστε ακόμη  Εμπαιγμός δίχως τέλος από τη ΝΔ για «ΕΚΑΒ Σαμοθράκης» και πλωτό ασθενοφόρο

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Newsroom Alexpoli.gr