Θάνος Πλεύρης / Το τσιγάρο του Μπισμπίκη, τα ράντζα και οι 36.000 νεκροί της πανδημίας

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων κάνουν λόγο για επικοινωνιακό σόου και υπενθυμίζουν στον υπουργό Υγείας τις τραγωδίες που θέλει να ξεχάσει

Σε ένα πρωτοφανές επικοινωνιακό φιάσκο υπέπεσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης που για να ανεβάσει τις υπουργικές του μετοχές αποφάσισε να δείξει τα δόντια του και να εκμεταλλευτεί ένα διάσημο ζευγάρι της showbiz, προτάσσοντας τον αντικαπνιστικό νόμο.

Προφανώς ο Θάνος Πλεύρης γνωρίζει ότι οι ελλείψεις φαρμάκων και το πάρτι των φαρμακαποθηκών, τα ράντζα στα παιδιατρικά νοσοκομεία και οι χιλιάδες νεκροί της πανδημίας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπέργειου Υγείας, δεν έχουν αποφέρει θετικά γι’ αυτόν αποτελέσματα.

Έτσι ο Θάνος Πλεύρης για να ανεβάσει τις μετοχές του σε μία κίνηση εντυπωσιασμού και με φθηνό επικοινωνιακό υπόβαθρο ξεκίνησε στα social media δήθεν διαδικασία για να επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου στον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, εκεί διασκέδαζε και ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης.

Διαβάστε ακόμη  Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης: “Πολλά προβλήματα σε σχολικά κτίρια λόγω… βροχών”

Σε μία φωτογραφία ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να κρατάει ένα τσιγάρο στο χέρι. 

Τι στιγμιότυπο «ενόχλησε» τον υπουργό Υγείας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε διαδικασία για να επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου τόσο στον ηθοποιό όσο και στο κέντρο διασκέδασης.

«Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ» έγραψε ο Θάνος Πλέυρης.

Οι χρήστες κάνουν λόγο για φθηνό επικοινωνιακό τέχνασμα του υπουργού Υγείας και εξέφρασαν την οργή τους με φαρμακερά σχόλια. Ακολουθούν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις στο Twitter:

https://twitter.com/bouzoukas/status/1607478175118028801?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1607478175118028801%7Ctwgr%5Ee82a9830d4e505f4eac3d35e5a78144f327ca960%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.avgi.gr%2Fsocial%2F434556_tsigaro-toy-mpismpiki-ta-rantza-kai-oi-nekroi-tis-pandimias