3,7 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην αγορά

Το ποσό των 3.708.335 ευρώ χρωστά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην τοπική αγορά, σε διάφορους κλάδους και ειδικότητες επαγγελματιών. Σε μία περίοδο που ο κόσμος περνά πολύ δύσκολα, δυστυχώς, ο Δήμος μας αναδεικνύεται σε μεγάλο κακοπληρωτή, με αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί μία τεράστια λίστα 1.607 ανεξόφλητων υποχρεώσεων προς ιδιώτες!

Το θέμα απασχόλησε πρόσφατα το Δημοτικό ΣυμβούλιοΑλεξανδρούπολης, το οποίο κατά πλειοψηφία ενέκρινε τον πίνακα των οφειλών του Δήμου για το 2023. Υπέρ ψήφισαν 18 σύμβουλοι και κατά 5, οι: Γκότσης Ν., Γερακόπουλος Χ., Ουζουνίδης Γ. (θεωρώντας ότι είναιθέμα, μάλλον προβληματικής διαχείρισης το μεγάλο, όπως το χαρακτήρισαν, ποσό των οφειλών), ΚιτσικίδουΜ., Δουνάκης Κ. (εξέφρασαν αντιρρήσεις, αναφερόμενοι στις αναθέσεις και σε ποσά, που χρήζουν όπως είπαν, διευκρινίσεων), και λευκό ψήφισε οΠέτροβιτς Δ. (επειδή δε συμμετείχε στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο ψήφισε τον προϋπολογισμό).

Διαβάστε ακόμη  Τον Μάιο το δεύτερο φορτίο LNG στον FSRU Αλεξανδρούπολης

Η λίστα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εταιρείες catering, courier, διοργάνωσης εκδηλώσεων, προμηθευτών, παρόχων υπηρεσιών κτλ…Δείτε αναλυτικά: