3η θέση για τον Α.Σ.”ΜΑΧΗΤΗ” στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 22 Αθλητικά Σωματεία στο Κύπελλο Ju-jitsu Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης

3η θέση του Α.Σ.”ΜΑΧΗΤΗΣ” στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 22 Αθλητικά Σωματεία στο Κύπελλο Ju-jitsu Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης. Ο Σύλλογος μας έλαβε μέρος στα αγωνίσματα Fighting Ju-jitsu και στο Duo/Self Defense (Αυτοάμυνα) με την ομάδα μας Ju-Jitsu Alexpolis

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και η εκπαιδευτική ομάδα συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο Κυπελλο καθώς υπέδειξαν Αθλητική Παιδεία, πολιτισμό και Μαχητική Ψυχή!

Τους γονείς των αθλητων που στέκονται δίπλα τους άοκνα και τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπαθεια, τους εθελοντές οι οποίοι είναι άνθρωποι του Συλλόγου και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των αγώνων καθώς και την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Αλεξ/πολης για την παρουσία τους στην διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμη  Στα…μετόπισθεν της σύγκρουσης κυβέρνησης – αγροτών ο Υφυπουργός Σταύρος Κελέτσης

Το Κύπελλο διεξήχθη με την παρουσία της προέδρου της Greek Ju Jitsu Federation ΕΦΕΟ Ζίου-Ζίτσου κα. Μαίρη Χαριτοπούλου, τον Γενικό Γραμματέα, καθώς και τον Β’ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας. Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και την εκδήλωση τίμησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Βουρδόλης Θεόδωρος.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται το Κύπελλο Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης Ju-jitsu στην Αλεξανδρούπολη την οποία και ανέλαβε ο Α.Σ. “Μαχητής” Αλέξ/πολης.