4 πανέμορφα σκυλάκια ταξίδεψαν από τη Σπάρτη στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης  

Την “μεταδημότευση” τεσσάρων πανέμορφων ψυχών, συγκεκριμένα τέσσερα σκυλάκια τα οποία ήταν τρομερά ταλαιπωρημένα στη Σπάρτη έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη και στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με τη δημοσίευση από το καταφύγιο.

Αναλυτικά :
Τις εικόνες που είδαμε όλοι στο κολαστήριο της Σπάρτης δε θα τις αναλύσουμε, γιατί αφενός τις έχουμε αποτυπωμένες  στο μυαλό μας κι αφετέρου θέλουμε να κλείσουμε τη μέρα με αισιοδοξία.

Θα σας πούμε μόνο πως 4 ψυχές από τη μακρινή Σπάρτη “μεταδημότευσαν” στην Αλεξανδρούπολη γιατί δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι όταν το Zero Stray Pawject  και οι απίστευτοι εθελοντές φιλοζωοι της Σπάρτης εξέπεμψαν SOS.

Ρωτήσαμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και μας ζήτησαν δειλά φιλοξενία κάποιου ζώου.

Διαβάστε ακόμη  Γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης έδωσε τέλος στη ζωή του

Τους είπαμε πως μπορούμε να αναλάβουμε τέσσερα άρρωστα, να καλύψουμε τις αγωγές τους και να ζήσουν στο καταφύγιο μας μια καλύτερη ζωή.

Το βράδυ του Σαββάτου οι νέοι ένοικοι του ΚΑΖ έφτασαν και σας τους παρουσιάζουμε.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη  Ζαμπούκη για την μεγαλοψυχία του και το “πράσινο φως” που μας έδωσε.

Stamatina Stamatakou, Marsha Dimopoulou, Effie Aslanidis, zero stray pawject, smart paws ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να καλυτερεύσει η υγεία τους και να τα κάνουμε να ξεχάσουν την κόλαση που έζησαν. Μια μεγάλη αγκαλιά απ’ όλους μας για αυτό που κάνετε.