5 μέρες πριν το «λουκέτο» στην Εθνική Φερών, συνάντηση Ζαμπούκη με στελέχη της

Για αύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, το οποίο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα λειτουργεί, από τις 16 Ιουλίου, στην Αλεξανδρούπολη. 

Είχε προηγηθεί ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά του λουκέτου, το οποίο μάλλον δεν συγκίνησε κανέναν, αφού η διοίκηση της τράπεζας είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο κλείσιμο του υποκαταστήματος. Σε μήνυμα προς τους πελάτες της, μάλιστα, αναφέρει πως η μεταφορά στην Αλεξανδρούπολης θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτησή τους!

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με έγγραφο  που ανέβηκε σήμερα στη Διαύγεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης  θα μεταβεί στις 11 και 12 Ιουλίου στην Αθήνα «για συνάντηση µε στελέχη της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος», όπως αναφέρεται. Υποθέτουμε πως βασικό  θέμα συζήτησης θα είναι το μέλλον του υποκαταστήματος Φερών, το οποίο, όμως, υπενθυμίζουμε πως από 16/7 θα αποτελεί παρελθόν από τη συγκεκριμένη περιοχή. Μπορεί, όμως, να γίνει και κάποιο θαύμα, ποιος ξέρει…

Διαβάστε ακόμη  Νέο ΚΕΠ και Δημοτικό Ιατρείο από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στη Χηλή