8 εμπορικές αμαξοστοιχίες θα μεταφέρουν στην Αλεξανδρούπολη το βαρύτερο φορτίο που έχει μεταφερθεί έως σήμερα!

Γνωστό μέσω της σελίδας του ΟΛΑ, στα κοινωνικά δίκτυα, έκανε ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Χατζημιχαήλ, την άφιξη της πρώτης από τις συνολικά 8 εμπορικές αμαξοστοιχίες που αναμένονται από τη Ρουμανία, μεταφέροντας στην Αλεξανδρούπολη επιτυχώς το βαρύτερο φορτίο που έχει μεταφερθεί έως σήμερα!

Διάβασες αναλυτικά :

Μετά την περσινή ιστορική πρώτη συνδυασμένη μεταφορά πλοίου – τρένου,  εχθές το βράδυ εισήλθε εκ νέου στο νέο terminal του λιμένα η πρώτη από τις συνολικά 8 εμπορικές αμαξοστοιχίες που αναμένουμε από τη Ρουμανία, μεταφέροντας στην Αλεξανδρούπολη επιτυχώς το βαρύτερο φορτίο που έχει μεταφερθεί έως σήμερα!

Για 10 ημέρες το σιδηροδρομικό δίκτυο του νομού Έβρου πρόκειται να λειτουργήσει στο κόκκινο, δοκιμάζοντας και πιστοποιώντας τις αντοχές του, καθώς τα φορτία θα αυξάνουν προοδευτικά, ενώ στα μέσα Ιουλίου πρόκειται να αποσταλούν, από το λιμάνι αυτή τη φορά προς την Ανατολική Ευρώπη, 6 σιδηροδρομικοί συρμοί.

Διαβάστε ακόμη  Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Πραγματικά περήφανοι για τους Έλληνες και Αμερικανούς συνεργάτες μας στο λιμάνι, τον ΟΣΕ – OSE και φυσικά τους ανθρώπους μας στον Alexandroupolis Port Authority S.A.!!!

Youtube: 

Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

Costas Chatzikonstantinou