Στην Αλεξανδρούπολη το 10ο πανελλήνιο αντάμωμα συλλόγων καρκινοπαθών

Η ζωή συνεχίζεται, δε σταματά με τον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες. Αυτό μεταξύ άλλων είπε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων Έβρου “Συνεχίζω” Αναστασία Σπυρίδου, στο πλαίσιο του 10ου πανελλήνιου ανταμώματος συλλόγων καρκινοπαθών που έγινε στην Αλεξανδρούπολη.

Η κ. Σπυρίδου αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο σύλλογος Συνεχίζω όπως μια εφαρμογή μηχανοργάνωσης που έχει κόστος αλλά τα χρήματα για την εγκατάστασή της σε άλλους συλλόγους δίνονται σε καρκινοπαθείς.

Το τετραήμερο του ανταμώματος έγινε με τη βράβευση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την προσφορά του στην περιοχή μας στον τομέα υγείας. Η κ. Σπυρίδου αναφέρθηκε στον ξενώνα Σταύρος Νιάρχος που λειτουργεί 9 χρόνια και έχουν καταγραφεί 69.000 διαμονές όπως είπε! “Είναι μια όαση μέσα στη ζούγκλα της αρρώστιας” συμπλήρωσε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Με πολλά μποφόρ και λίγες τοπικές βροχές η Μεγάλη Τρίτη – Η πρόγνωση μέχρι το Μεγάλο Σάββατο

Από την πλευρά του ιδρύματος ο κ. Χρήστος Καθάριος, ανέφερε ότι υπάρχει συνεννόηση με το σύλλογο και το Νοσοκομείο και είναι μεγάλη χαρά του ιδρύματος να βοηθάει ο ξενώνας αλλά και το μηχάνημα ακτινοθεραπείας που έχει δωριστεί στο Π.Γ.Ν.Α, τόσο κόσμο. “Είναι μαχητές της ζωής και μακάρι να βγαίνουν νικητές” ανέφερε ο κ. Καθάριος για τους καρκινοπαθείς.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και το video με τις δηλώσεις