Λευκή Νύχτα και στην Ορεστιάδα

Πιο εξωστρεφής και πιο ελκυστική θέλει να γίνει η αγορά της Ορεστιάδας, οι επαγγελματίες της οποίας προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και σε θεσμούς όπως είναι η «Λευκή Νύχτα», η οποία τις επόμενες μέρες πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά στην Αλεξανδρούπολη.

Σε μία προσπάθεια να ζωντανέψει λοιπόν η αγορά της πόλης, που ως γνωστόν δέχεται πολλά και απανωτά χτυπήματα, εδώ και αρκετά χρόνια, από τις γειτονικές αγορές Βουλγαρίας και Τουρκίας, ελήφθη η απόφαση για τη διοργάνωση Λευκής Νύχτας στην Ορεστιάδα στις 27/8!

Η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας, σε ανακοίνωση-κάλεσμα, αναφέρει: «Η ΕΕΒΟΠ σε συνεργασία με επιχειρηματίες και θεσμικούς φορείς της πόλης μας, διοργανώνει την εκδήλωση ‘’1η Λευκή Νύχτα Ορεστιάδας 2019’’ την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 . Όσοι σύλλογοι–φορείς και επιχειρηματίες επιθυμούν να παρουσιάσουν δική τους παράλληλη εκδήλωση ή δρώμενο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΕΕΒΟΠ στο 2552022763 ή να στείλουν e-mail στη διεύθυνση eebop@otenet.gr».

Διαβάστε ακόμη  Α. Ζησιμόπουλος: Ανακριβείς και ανεύθυνες οι δηλώσεις για το PET scan στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης