Η Ρούλα Τσιρτσίδου στο «τιμόνι» του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Με 88 ψήφους, έναντι 72 της συνυποψήφιάς της Δόμνας Τσομπάνογλου, αναδείχθηκε νέα πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης η κα Ρούλα Τσιρτσίδου. Στις πρώτες της δηλώσεις έκανε λόγο για ενότητα και εξωστρέφεια του συλλόγου που ο λόγος του, διαχρονικά, έχει μεγάλη βαρύτητα στα τοπικά πράγματα.

Στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία, στις 8/12, συμμετείχαν 167 μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, τα οποία είχαν να επιλέξουν μεταξύ των δύο κυριών που είχαν προκριθεί κατά την πρώτη Κυριακή. Τότε, ψήφισαν 178 μέλη και οι υποψήφιοι ήταν 5 :
Ηλίας Ηλιακόπουλος με 11 ψήφους
Απόστολος Κυριακίδης με 22 ψήφους
Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου με 61 ψήφους
Δόμνα Τσομπάνογλου με 42 ψήφους
Νικόλαος Χριστάκης με 38 ψήφους
Η κα Τσιρτσίδου σημείωσε πως στους βασικούς της στόχους είναι η ενότητα των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου, όπως και η συναίνεση για τα μεγάλα ζητήματα, τόσο τα θεσμικά, όσο και τα καθημερινά που απασχολούν τον κλάδο. Τόνισε ακόμη πως όπως και στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον, ο Δικηγορικός Σύλλογος θα σταθεί στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, για τα ζητήματα που τον απασχολούν, όπως ήταν και είναι και η εξόρυξη χρυσού. Τέλος, επισήμανε πως είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το θέμα του δικαστικού μεγάρου και των προβλημάτων του, για το οποίο θα γίνει κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί λύση.

Διαβάστε ακόμη  Η κυβέρνηση άφησε εκτός οικονομικής ενίσχυσης καταλύματα σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη!