Μία… ωραία ατμόσφαιρα εκεί στη ΔΕΕΠ Έβρου: Κελέτσης κατά Παρασκευόπουλου 

«Ρήγμα» στις σχέσεις του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Κελέτση και του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Έβρου του κόμματος Άκη Παρασκευόπουλου αποκαλύφθηκε με αφορμή την εκδήλωση κοπής πίτας της οργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη.

Η σχετική ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ΔΕΕΠ στο facebook δεν πέρασε ασχολίαστη από τον βουλευτή, ο οποίος κατήγγειλε τον πρόεδρο ότι δεν φρόντισε να τον προσκαλέσει στην εκδήλωση, κάνοντας λόγο για νομαρχιακή οργάνωση-εταιρεία προσωπικών συμφερόντων του κ. Παρασκευόπουλου! Η απάντηση της ΔΕΕΠ, προφανώς δια χειρός του προέδρου, ήρθε λίγο αργότερα δεν φάνηκε όμως να ικανοποιεί τον βουλευτή, ο οποίος ανταπάντησε! Πρόκειται για μία πρωτοφανή, δημόσια κόντρα που εφόσον ευσταθούν τα όσα καταγγέλλει ο κ. Κελέτσης θα πρέπει να προβληματίσει τα τοπικά στελέχη του κόμματος για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται η  νομαρχιακή οργάνωση κι αν στον τρόπο αυτό χωρούν προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες.

Αναλυτικά:

 Τα σχόλια

-Σταύρος Κελέτσης

Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εβρου προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τον έναν βουλευτή της ΝΔ, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Μόνο που θα πρέπει να ξέρει ότι η Νομαρχιακή μας Οργάνωση δεν είναι εταιρεια προσωπικών του συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι του! Θα πρέπει να σέβεται όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας!

Διαβάστε ακόμη  Α. Ζησιμόπουλος: Ανακριβείς και ανεύθυνες οι δηλώσεις για το PET scan στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

 -ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ

Πριν κάνετε την ανάρτηση σας κύριε βουλευτα περί προσκλήσεων και προτιμήσεων καλό θα ήταν να ρωτούσατε πρώτα ποιοι προσκλήθηκαν και ποιοι όχι. Ούτε σας έχω δώσει το δικαίωμα απο την μέχρι τώρα στάση μου να θεωρείτε πως η νομαρχιακή οργάνωση είναι εταιρεία προσωπικών συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι, (σχόλιο προσβλητικό για όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ). Ωστόσο τα γραφεία του κόμματος πάντα είναι ανοιχτά για όλους και ιδιαίτερα για τους βουλευτές οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσκληση.

 -Σταύρος Κελέτσης

ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ σοβαρά μιλάτε? Χωρίς πρόσκληση από που θα έπρεπε να έχουμε πληροφόρηση; Μάλλον θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε κ. Πρόεδρε το Καταστατικό του κόμματος και τους θεσμικούς που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Το σχετικό λινκ:

https://www.facebook.com/DEEPEVROU/posts/315827833908989?__cft__[0]=AZXoE9BzU9QI97i3jlHe9l8FNoxijFt0jn1XKExQAjVhg_EBXsZjpY7WEPD4QCHxWZXmQFjanwT7rjnEYTdym7Ew6NUmKVI71j0x-qREGVJuA3eYOzU3giDQTOpWb9W4n5ekaRQ78o_db8Up9N-BSNGc&__tn__=%2CO%2CP-R