Αδαμίδης: Η νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συντηρεί τον εξοπλισμό

Δεν υπάρχει ασυντήρητος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ανέφερε σε δηλώσεις του στον Maximum fm 93,6 o διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Αδαμίδης, τονίζοντας ότι μόλις ανέλαβε η νέα διοίκηση προχώρησε άμεσα σε ενέργειες για την συντήρηση του. Έχουν ήδη μπει υπογραφές σε 9 πακέτα συντήρησεις μηχανημάτων και η συντήρηση έχει υλοποιηθεί. Όλα τα υπόλοιπα δευτερεύουσας σημασίας θα συντηρηθούν σύντομα καθώς έχουν αρχίσει οι διαδικασίες σύμφωνα με τον διοικητή.

Πάμε για να συντηρήσουμε τα πάντα, τόνισε ο κ. Αδαμίδης

Ο διοικητής ανέφερε ότι ελλείψεις σε ιατρικό υλικό υπάρχουν αλλά καλύπτονται σύντομα, ενώ για τα ρεπό και τις άδεις των εργαζομένων που οφείλονται ο κ Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα αυτό σχετίζεται κυρίως με εξειδικευμένα τμήματα του Νοσοκομείου ενώ όπως ανέφερε ο αριθμός των χιλιάδων ρεπό μπορεί να ακούγεται συνολικά μεγάλος αλλά αν διαιρεθεί ανα εργαζόμενο, προκύπτουν περίπου 9 ρεπό ανα εργαζόμενο. Ο κ. Αδαμίδης δήλωσε ακόμη ότι έχει ξεκινήσει ήδη μια στρατηγική για να δοθούν τα ρεπό σε εργαζόμενους που έχουν επιβαρυνθεί.

Ο διοικητής αναφέρθηκε και στο θέμα που ανέδειξε το alexpoli.gr πριν 2 ημέρες σχετικά την επιτυχία του Νοσοκομείου να καταταγεί 1ο ανάμεσα σε 46 φορείς,στην 1η φάση αξιολόγησης κτιρίων του δημόσιου τομέα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για ένταξη στο πιλοτικό πρόγραμμα εγκατάστασης και λειτουργίας συστημάτων αυτοπαραγωγής ενέργειας μέσω ΑΠΕ. Όπως είπε αυτό ήταν ένα όνειρο του και θα φέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων στο Νοσοκομείο.