Άδωνις Γεωργιάδης / Παραδοχή για το μαξιλάρι 37 δις του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχεται την ύπαρξη μαξιλαριού ύψους 37 δις από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τονίζει με έμφαση μάλιστα ότι δεν έχει πειραχτεί το μαξιλάρι του ΣΥΡΙΖΑ, το μαξιλάρι που δημιουργήθηκε εκείνη την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα.

Εντύπωση προκαλούν τελευταία οι παραδοχές του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, για επιτυχημένες πολιτικές της Κυβέρνησης Τσίπρα. 

Αρχικά, τον προηγούμενο μήνα έκανε λόγο για την  καλή συμφωνία των Πρεσπών και τόνιζε μέσα στην Βουλή ότι οποίος δεν την σεβαστεί κάνει κακό στην Ελλάδα. 

Στη συνέχεια, πάλι από το βήμα της βουλής , εκθείαζε τον Νίκο Καρανίκα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξαν και νομοθέτησαν σε ότι αφορά την φαρμακευτική κάνναβη. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι τότε, έκαναν λάθος, ότι εκτίμησαν λάθος την κατάσταση επειδή δεν ήξεραν τη σημαίνει φαρμακευτική κάνναβη και πόσα οφέλη θα φέρουν οι επενδύσεις γύρω από το προϊόν στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη  Ο αδιευκρίνιστος Άδωνης Γεωργιάδης ξεπερνά σε αθλιότητα τον δόλιο Παπαθανάση
Αδωνις Γεωργιάδης για 37 δις μαξιλάρι του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα και ενώ τόσο προεκλογικά όσο και στο πρώτο διάστημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη , ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός αλλά  και το σύνολο των στελεχών  της ΝΔ, αρνούνταν την ύπαρξη μαξιλαριού. Αργότερα λέγανε ότι και να υπήρχε μαξιλάρι  είναι αχρείαστο ενώ το υποτιμούσαν και σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε την ύπαρξη του. Παραδέχτηκε ότι το μαξιλάρι ασφαλείας για τη χώρα δημιουργήθηκε το διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν δεν έχει πιει τον ορό της αλήθειας, μάλλον διανύει διάστημα κρίσης ειλικρίνειας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Γεωργιάδης.